1 Ağustos 2009 Cumartesi

Sosyete'de Arkadaş tesellisi


Özlem Önal, önceki gece dostu Derin Mermerci'nin eski sevgilisi Mehmet Germiyanlıgil ile samimi bir şekilde eğlendi Herkes bunu konuşuyor!
Sosyete bu aşkı konuşuyor! Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Özlem Önal ile ünlü işadamı Mehmet Germiyanlıgil, önceki gece Boğaz'ın gözde mekanlarından Angelique'teydi. Önal ile Germiyanlıgil, arkadaş gruplarıyla gittiği mekanda gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti ilerletti. Gazetecilerin görüntü almaması için mekandan tekneyle ayrılan Mehmet Germiyanlıgil ile Özlem Önal'ın sosyetik mekandaki samimi tavırları herkeste büyük şaşkınlık yarattı.

Her defasında yalanladılar
Daha önce de birçok defa adları aşk haberlerine karışan sosyetik ikili, bu dedikoduları yine o bilindik cümleyle yani "Sadece arkadaşız" diyerek yalanlamıştı. Mehmet Germiyanlıgil ile Özlem Önal'ın aylardır devam eden beraberliklerini inkar etme nedeninin ise Derin Mermerci olduğu konuşuluyor. Çünkü Özlem Önal ile Derin Mermerci, çok uzun yıllardan beri oldukça yakın dostlar. Bu arada Özlem Önal'ın eski sevgilisi Kaan Boyner de Mehmet Germiyanlıgil ile arkadaş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder